Abonneer Log in

Jogchum Vrielink

portfolio

Samenleving & Politiek, Jaargang 18, 2011, nr. 3 (maart), pagina 57 tot 64

Jogchum Vrielink (o1976) is redactielid van Samenleving en politiek en onderzoeker aan de K.U.Leuven. In zijn vrije tijd is hij ook (freelance) fotograaf. Zijn foto’s en reportages waren onder andere te zien in diverse tijdschriften van Roularta en op de website van het weekblad Knack. Op 23 januari jongstleden was Jogchum Vrielink met zijn camera in Brussel om de SHAME-betoging vast te leggen. Circa 35.000 mensen uitten tijdens die demonstratie hun ongenoegen over het uitblijven van een federale regering. In deze portfolio vindt u een greep uit de bewuste fotoreportage; het zijn veelal foto’s van slogans en teksten die de demonstranten meedroegen op spandoeken en borden.

Samenleving & Politiek, Jaargang 18, 2011, nr. 3 (maart), pagina 57 tot 64