Abonneer Log in

Filip Santens

portfolio

Samenleving & Politiek, Jaargang 18, 2011, nr. 10 (december), pagina 33 tot 40

Filip Santens is al jarenlang een ervaren portret- en reportagefotograaf met een zaak in Aalter. Hij is ook een gepassioneerd natuur-, landschap- en reisfotograaf en behaalde een pak internationale prijzen en awards met zowel zijn commercieel als vrij werk. Zo ontving hij in 2010 de MASTER QEP AWARD, de hoogste onderscheiding voor een professioneel fotograaf in Europa, voor zijn ‘straatportretten’, genomen in China, Namibië en Marokko. Het zijn harde beelden die de mensen uit die landen weergeven zonder franjes, dikwijls zelfs zonder dat ze het zelf beseffen. Meer beelden op www.filipsantens.be.

Samenleving & Politiek, Jaargang 18, 2011, nr. 10 (december), pagina 33 tot 40