Abonneer Log in

Tim Dirven

portfolio

Samenleving & Politiek, Jaargang 21, 2014, nr. 2 (februari), pagina 33 tot 40

TIM DIRVEN

Met werk van de bekende Belgische fotograaf Tim Dirven opende de nieuwe Antwerpse foto-galerij Vander Weyden Gallery (Marialei 18) op 17 januari haar deuren. Tim Dirven (Turnhout, 1968) woont in Brussel. Hij maakt, naast dagelijkse fotoreportages van Belgisch nieuws, internationaal documentairewerk. Sinds 2000 is hij lid van het Londense agentschap Panos Pictures en het Amsterdamse Hollandse Hoogte. Zijn foto’s lezen als intieme verhalen van het leven van gewone mensen. Dat het sterkste werk van Tim Dirven moeiteloos de tijd trotseert, bewijst deze hommage. De expositie loopt tot en met 1 maart 2014. Staan daarna gepland in Vander Weyden Gallery: "Exhibition Antoine Gonin" (13 maart-15 mei) en "Duo Exhibition Maroesjka Lavigne & Annelie Vandendael" (juni).

Samenleving & Politiek, Jaargang 21, 2014, nr. 2 (februari), pagina 33 tot 40