Abonneer Log in

Go Shoot It!

portfolio

Samenleving & Politiek, Jaargang 21, 2014, nr. 4 (april), pagina 41 tot 48

© Feije Riemersma - 1e prijs Antwerpen

GO SHOOT IT!

Go Shoot It! is een fotowedstrijd van Curieus vzw, een progressieve vereniging die door een andere bril naar cultuur en de samenleving kijkt. Deelnemers aan de wedstrijd brengen in beeld wat ‘Gelijkheid’ voor hen betekent, hoe zij het thema interpreteren. Het fototoestel mocht van alles zijn: een hobbyfototoestel, een professionele digitale reflexcamera, een analoge camera, Instagram, smartphone. Een professionele jury bekeek, per provincie, alle inzendingen. Het bleken vaak mooie beelden, die inspireren, vragen stellen, confronteren en uitdagen. De beste foto’s vindt u in dit portfolio en worden tentoongesteld in elke provincie en in de stad Brussel. Bekijk de data op www.goshootit.be.

Samenleving & Politiek, Jaargang 21, 2014, nr. 4 (april), pagina 41 tot 48