Abonneer Log in

OP DE 'ZWEEDSE' ONDERHANDELINGSTAFEL

Samenleving & Politiek, Jaargang 21, 2014, nr. 8 (oktober), pagina

Op het moment dat we dit nummer afsloten, waren de federale onderhandelaars nog niet tot een akkoord gekomen. Als u dit nummer in handen heeft, is dat misschien wel het geval.

We besloten om in deze editie toch al een reeks onderwerpen te behandelen die de voorbije weken gepasseerd zijn op de onderhandelingstafel. U leest bijdragen rond federale dossiers Defensie, Gezondheidszorg, Pensioenen en Kernenergie:

Bovenstaande artikels lezen als een aantal denkpistes voor ‘de Zweden’ indien ze nog niet geland zouden zijn, dan wel als eerste analyse indien er wel al een akkoord op de tafel zou liggen. In de volgende nummers mag u van ons natuurlijk uitgebreide analyses verwachten over een Federaal Regeerakkoord.

Samenleving & Politiek, Jaargang 21, 2014, nr. 8 (oktober), pagina